Tukipalvelut senioreille, vammaisille ja sairaille

Kotihoidon tukipalvelut

Tukipalvelut tukee ikäihmisen, vammaisen tai sairaan henkilön hyvää ja itsenäistä elämää sekä auttaa pärjäämään omassa kodissaan pidempään. Tarvitsetko apua arjen askareisiin tai huolestuttaako läheisen pärjääminen?

Elämän assistentti tarjoaa laadukasta ja kiireetöntä tukipalvelua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Mitä on kotihoidon tukipalvelut?

Kotihoidon tukipalveluilla tarkoitetaan apua ja tukea niissä päivittäisissä toimissa, joihin ikäihminen, sairas tai vammainen henkilö tukea tarvitsee – kotona tai kodin ulkopuolella.

Tukipalveluiden tavoitteena on auttaa ylläpitämään henkilön toimintakykyä ja hyvinvointia tarjoamalla hänelle tarvittavaa tukea jokapäiväisiin askareisiin.

Palvelun varsinainen sisältö suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti yhdessä asiakkaan ja/tai hänen läheistensä kanssa.

ASIAKKAAN RINNALLA ARJEN HAASTEISSA

Millaisiin toimiin apua voi saada?

Elämän assistentti voi tukea asiakasta arkisissa aamu- ja iltatoimissa, kuten ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa ja hygieniasta huolehtimisessa.

Tukea voi saada myös kodinhoitoon liittyviin toimiin, kuten ruuanlaittoon, astioiden tiskaukseen, roskien vientiin ja vaatehuoltoon.

Voimme toimia saattajana ja apuna asiointitilanteissa, esimerkiksi apteekissa tai pankissa, ja ulkoilla yhdessä asiakkaan kanssa.

Olemme läsnä myös silloin, kun asiakas kaipaa seuraa. Voimme viettää aikaa yhdessä vaikkapa sanomalehtiä lukien, ajankohtaisista asioista keskustellen tai musiikkia kuunnellen.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitajan jaksamisen kannalta on tärkeää, että hänelläkin on mahdollisuus säännöllisiin vapaapäiviin. Yleensä omaishoitaja on oikeutettu 2–3 vapaapäivään kuukaudessa.

Me Elämän assistentilla tarjoamme turvallista hoivaa näiden vapaapäivien ja lomien ajaksi.

Luotettavan sijaisen ansiosta omaishoitaja voi huoletta rentoutua ja keskittyä omaan aikaan, lepoon ja virkistäytymiseen.

Kuka minua tai läheistäni avustaa arjessa?

Elämän assistentin työntekijät ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia.

Asiakkaan luona käy aina sama tuttu ja turvallinen työntekijä. Hän toimii asiakasta kunnioittaen ja on aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan arjessa.

MONIKIELISTÄ PALVELUA

Palvelemme suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi

On tärkeää, että avustajalla ja asiakkaalla on yhteinen kieli.

Elämän assistentti tarjoaa tukipalveluita tällä hetkellä suomeksi, englanniksi, espanjaksi sekä portugaliksi. Voit ottaa meihin yhteyttä, millä tahansa näistä kielistä.

Tukipalvelun ostaminen

Tukipalveluista voi saada kotitalousvähennyksen, kun kotitalousvähennyksen ehdot täyttyvät. Kotipalvelun hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan. Ikäihmisten sekä henkilöiden, joiden liikunta- tai toimintakyky on heikentynyt, on mahdollista saada tukipalvelua arvonlisäverottomana.

Palveluun pääseminen on nopeaa ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat keskustella tukipalveluista. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eivätkä sisällä sitoutumista mihinkään.

Kotipalvelun ja tukipalvelun hinta

Hinnat alkaen arkisin klo 7–18 välillä:

20 €/30 min (arvonlisäveroton hinta)
24,80 €/30 min (sis. alv 24 %)

Kiinnostuitko?

Varaa maksuton kartoitus täyttämällä yhteydenottolomake
tai soittamalla 050 544 6543 (MA–PE klo 7–17 tai LA-SU klo 8–16).