Kotisiivous

Siivouspalvelut helpompaan arkeen

Kotisiivous tuo helpotusta kiireiseen elämään ja vapauttaa aikaasi sinulle tärkeisiin asioihin. Puhtaampi koti, mielekkäämpi arki ja enemmän vapaa-aikaa.

Elämän assistentti räätälöi kotisiivousta asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Siivoamme koteja kuin omiamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Säännöllinen siivouspalvelu tai kertasiivous

Mikään ei ole niin mukavaa kuin tulla raikkaan tuoksuiseen, puhtaaseen kotiin. Säännöllinen kotisiivous on kiireisen arjen pelastaja ja auttaa ylläpitämään kodin siistinä pidempään!

Meiltä voit tilata säännöllisen kotisiivouksen kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, kerran kahdessa kuukaudessa tai juuri niin usein kuin itse haluat.

Mikäli sinulla ei ole tarvetta säännölliselle siivouspalvelulle, meiltä voit tilata myös pelkän kertasiivouksen lyhyelläkin varoitusajalla.

Mitä siivoukseen sisältyy?

Meillä maksat vain siitä siivouspalvelusta, jota oikeasti tarvitset. Sekä säännöllisen kotisiivouspalvelun että kertasiivouksen sisältö räätälöidään aina kodin tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Minimiveloitus on 60 min.

Siivoukseen voi sisältyä esimerkiksi pölyjen pyyhintä, imurointi, lattian pesu tai mitä tahansa muita kodinhoitoon liittyviä toimia pyykinpesusta lakanoiden vaihtoon. Sinä päätät.

Siivoukset voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan joko meidän tai asiakkaan omilla siivousvälineillä ja -puhdistusaineilla.

IKKUNAT KIILTÄVIKSI NOPEASTI

Ikkunanpesu

Miksi et helpottaisi arkeasi ja jättäisi työlästä sekä aikaa vievää ikkunanpesu-urakkaa meidän huoleksemme?

Elämän assistentin ammattilaiset pesevät kotisi ikkunat kiiltävän puhtaiksi nopeasti mutta huolellisesti – ilman ikävän näköisiä valumajälkiä.

Sinun tarvitsee vain katsoa, että ikkunoille on esteetön pääsy, me huolehdimme kaiken muun!

Kenelle siivouspalvelut soveltuvat?

Kotisiivouspalvelut yksityisasiakkaille

Tilaa kotisiivous ja hyödynnä kotitalousvähennys.

Voit hakea Elämän assistentin kotisiivouspalvelusta kotitalousvähennystä. Katso voimassa olevat säädökset Verohallinnon sivuilta. Elämän assistentti lähettää sinulle vuoden lopussa koosteen, josta on helppo napata luvut veroilmoitukseen.

Seniorit saavat kotisiivouspalvelumme ilman arvonlisäveroa.

Kotisiivous kunnan tarjoamalla palvelusetelillä

Meillä voit maksaa kotisiivouksen myös palvelusetelillä.

Palvelusetelit ovat kunnan myöntämiä rahanarvoisia maksusitoumuksia, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Tarpeen arvioivat kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät.

Kun olet saanut palvelusetelin, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kotisiivouspalveluista.

Arvonlisäveroton kotisiivous asiakkaille, joilla on alentunut toimintakyky

Me voimme tarjota siivouspalveluita myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai sairauden seurauksena.

Saadaksesi arvonlisäverotonta siivouspalvelua et tarvitse lääkärin tai viranomaisen todistusta alentuneesta toimintakyvystä, vaan me arvioimme mahdollisuutesi sen saamiseen.

Mikäli koet, että voisit olla oikeutettu alvittomaan siivoukseen, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi.

Kotisiivous hinta

Hinnat alkaen arkisin klo 7–16:

45 €/h (arvonlisäveroton hinta)
55,80 €/h (sis. alv 24 %)

HYÖDYNNÄ MAKSUTON KARTOITUS

Maksuton kartoitus

Kaikki siivouspalvelut sisältävät aina maksuttoman kartoituksen kotonasi. Kartoituksessa käydään läpi kodin siivoustarpeet ja toiveesi siivouksen suhteen. Kartoituksessa saat aika-arvion kotisi siivouksesta.

Kiinnostuitko?

Varaa maksuton kartoitus täyttämällä yhteydenottolomake
tai soittamalla 050 544 6543 (MA–PE klo 7–17 tai LA–SU klo 8–16).